Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

BENTOLIT SUPER 1 kg rozvaž.

Kód produktu: 61106
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 100 ks
Dostupnost na prodejnách
59,50 Kč bez DPH 72,00 Kč s DPH
ks
  • Nejprodávanější
BENTOLIT SUPER 1 kg rozvaž.

PRÁŠKOVÝ BENTONIT 

Vlastnosti: Amorfní šedý prášek bez zápachu, rozpustný.
Použití: Práškový bentonit sodného typu s vysokým poměrem Na/Ca. Vyniká vysokou deproteinizační schopností. Vytváří homogennía kompaktní gel. Má velmi dobré čeřící účinky.
Dávkování: 60 - 150 g/hl do moštu, 20 - 50 g/hl při kvašení, 60 - 130 g/hl do vínaPomalu a za stálého míchání rozmíchejte bentolit ve studené vodě v poměru 1:10. Ke zvýšení účinku a vytvoření homogenního gelu je vhodné nechat stát 12 hodin před aplikací.
Skladování: Skladujte na suchém, chladném a větraném místě.Balení: 1 kg

Rozměry produktu

Hloubka4,0 cm
Šířka27,0 cm
Výška23,0 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Související a příbuzné produkty

PLUXCOMPACT 20kg ENARTIS
PLUXCOMPACT 20kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
1 454,55 Kč bez DPH1 760,00 Kč s DPH
BENTOLIT SUPER 25kg ENARTIS
BENTOLIT SUPER 25kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
850,41 Kč bez DPH1 029,00 Kč s DPH
PLUXCOMPACT 1kg rozvaž.
PLUXCOMPACT 1kg rozvaž.
Skladem > 100 ks
98,35 Kč bez DPH119,00 Kč s DPH
PLUXCOMPACT 500g rozvaž.
PLUXCOMPACT 500g rozvaž.
Skladem > 100 ks
57,02 Kč bez DPH69,00 Kč s DPH
Další produkty

Články k produktu

Jak na termolabilní bílkoviny?

Správným čiřením vína zajistíme jejich lepší filtrovatelnost, stabilitu a (…)

Deset bodů pro správnou finalizaci vína

Jaké kroky jsou nezbytné před lahvováním vína?

Finalizace mladého vína ročníku 2023

Jakým způsobem ošetřit a připravit mladé víno nebo Svatomartinské na lahvování?

Enolog doporučuje přípravky k finalizaci vín

Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)

Všechny články