BIANCO NEVE 100 g rozvaž.

BIANCO NEVE 100 g rozvaž.
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 61107
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 3 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Na dotaz

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Mikulov
Skladem

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Na dotaz

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (21 %): 31,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává automaticky slevu 4%!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: PROSTŘEDEK KE SNÍŽENÍ KYSELOSTI. Je tvořen hydrogenuhličitanem draselným (95%) s přídavkem vínanu draselného (5%). Léčivé činidlo pro kyselá a hořká vína. Jednoduše a přesně umožňuje požadovanou redukci kyselosti a v konečném důsledku vznik jemných a lahodných vín. Mimo to je velmi účinný při zpracování trpkých vín a vín s nepříliš dobrou vůní. Zlepšuje celkově organoleptické vlastnosti vína. Dávkování: 135 g/hl přípravku snižuje kyselost o 1 promile. Přidejte do vína přímo nebo předem rozpuštěné ve vodě za stálého mírného promíchávání. Nechte pak víno stát 2 dny při nízké teplotě, zabraňte přístupu vzduchu. Skladujte na tmavém a suchém místě.
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
S tímto produktem lidé často nakupují
ANTICASSE 50g rozvaž.
31,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61214
OLEJ LNĚNÝ RAF.15180099
74,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64511

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 519 347 531

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním