BIO KVASINKY VitiFerm Rubino Extra 100 g rozvaž.-002
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceBIO VINNÉ KVASINKY
Vlastnosti: jedná se o druh kvasinek Saccharomyces cerevisiae, který byl vybrán z kompletně ekologického prostředí. Tento kmen kvasinek je vhodný pro kvašení červených vín. Kvasinky zvyšují barevnou intenzitu vín a ctí odrůdový charakter.
Použití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství vody a moštu 1:1 o teplotě cca 30 - 32 °C, nechat stát cca 15 min., před přidáním do moštu opět promíchat. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 °C, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutu.
Dávkování: 25 - 30 g / hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů a moštů a v případě špatného mikrobiologického stavu.
Balení: 100 g +- 5 %