Chips dubový-barikový R03 těžký 0,5 kg rozvaž.

Chips dubový-barikový R03 těžký 0,5 kg rozvaž.
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 58308
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 3 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Skladem

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 9:00 - 18:00
Mikulov
Skladem

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Skladem

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (21 %): 220,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává slevu 6 % po dosažení nákupu (nebo součtu ročních nákupů) v hodnotě min. 5 000 Kč!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Pro uplatnění zákaznické slevy je nutno se do e-shopu přihlásit k Vašemu účtu, ihned tak uvidíte ceny se započítanou BS slevou a vaše nákupy se budou automaticky načítat (a postupovat do vyšší slevové kategorie). 

 

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: Chips dubový-barikový těžký. Jedná se o opalovanou dubovou drť. Stupeň opálení - těžký. Obohatí aroma o vanilkovo-karamelové až kávovinové tóny a vyplní chuť vína. Dávkování 200-350g/hl. Aplikace nejlépe už při kvašení, nebo do hotových vín. Ukončení macerace nutno určit senzoricky.
Dokumenty ke stažení:

Produktový list

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Stojí za pozornost S tímto produktem lidé často nakupují

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2018

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním