ENZYM CARACTERE 250g ENARTIS
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceENZYM PRO ZVÝŠENÍ VÝLISNOSTI A AROMA
Vlastnosti: obsahuje polygalakturonasu a ß-glucosidasu. Snižuje viskozitu moštu a urychluje rozpad buněk. Přimaceraci bílých hroznů zvyšuje výnos moštu a dobrou extrakci aromatických achuťových látek. Na odrůdy s tenkou slupkou nebo hrozny napadené Botrytis,použít minimální dávkování nebo raději na vylisovaný mošt.
Dávkování: 0,5 - 3 g/q hroznů, 0,5 - 3g/hl moštu. Produkt může být požitý koncentrovaný nebo zředěnývodou v poměru 1:10. Důkladně promíchejte do celého objemu.
Skladování: suché místo při 5-15 °C. Aktivita zůstane stabilní min. 3roky.
Balení: 250 g
Rozměry produktu
Hloubka | 8,0 cm |
Šířka | 8,0 cm |
Výška | 16,0 cm |
Články k produktu
Enzymy a kvasinky
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)