ENZYM RIVELA 100g ENARTIS

Novinka
ENZYM RIVELA 100g ENARTIS
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 61287
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 3 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Na dotaz

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 9:00 - 18:00
Mikulov
Na dotaz

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Na dotaz

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (21 %): 533,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává slevu 6 % po dosažení nákupu (nebo součtu ročních nákupů) v hodnotě min. 5 000 Kč!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Pro uplatnění zákaznické slevy je nutno se do e-shopu přihlásit k Vašemu účtu, ihned tak uvidíte ceny se započítanou BS slevou a vaše nákupy se budou automaticky načítat (a postupovat do vyšší slevové kategorie). 

 

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: PEKTOLICKÝ ENZYM Vlastnosti: Pektolický enzym pro zvýšení výnosu moštu a dobrou extrakci aromatických a chuťových látek. Pomáhá k rychlé buněčné degradaci a snížení viskozity moštu. Glykosidická aktivita přítomná v ENARTYS ZYM RIVELA způsobuje uvolnění aromatických látek z vázaných aromatických prekurzorů přirozeně obsažených v hroznech. Enzym umožňuje výrobu intenzivnějších a komplexnějších vín. Použití: je vhodný pro bílá vína, mošty při: (pH>2.8, SO2 <300 mg/l a teplota mezi 8-55°C). Enzym zintenzivňuje odrůdový výraz bílých vín: vhodný pro zvýšení terpenů (MM, RR, TČ); vhodný pro zvýšení nor-isoprenoidů (Ch). Dávkování: Hrozny-mošt: 10-30 g/t hroznů lze rozdělit do 3 dávek 10 g/t macerace, 10 g/t lisování, 10 g/t mošt (odkalení nebo v průběhu kvašení). Nepoužívejte produkt v případě napadení hroznů Botrytis cinerea!!! Víno: 2-4 g/hl účinkuje v průběhu 2-4 týdnů v závislosti na teplotě. V této době je nutné víno senzoricky kontrolovat a v případě spokojenosti ukončit aktivitu enzymu dávkou bentonitu 5-15 g/hl Pluxcompact. Enzym je možné použít tak jak je nebo zředit ve vodě 1:10. Je nutné, aby byl správně zamíchán do celého objemu. Skladování: v chladnu a suchu, mimo dosah slunečních paprsků, při teplotě 5-15°C. Otevřené balení pečlivě uzavřete a uložte v chladničce. Spotřebujte do 1 roku.
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2018

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním