Filtr. svíčka CANDEFILT HPV 10" - 0,5 - HOBRA předfiltrační

Filtr. svíčka CANDEFILT HPV 10" - 0,5 - HOBRA předfiltrační
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 32016
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 2 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Na dotaz

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Mikulov
Na dotaz

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Na dotaz

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (21 %): 2.230,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává automaticky slevu 4%!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: Hloubková předfiltrační svíčka vyrobená z POLYPROPYLÉNU, ideální pro předfiltraci vína před membránovou svíčkou. Filtrační médium je vyrobeno navíjením polypropylenové filtrační vrstvy s klesající porozitou od vnější k vnitřní straně, což zajišťuje vysokou zadržovací kapacitu pro širokou škálu nečistot. Filtrační zádržnost 0,5 µm, délka 10“ / 30“, průtok 300 l/h (na10“). Sterilizace možná použitím chemických činidel nebo horkou parou. Regenerovatelné horkou vodu nebo 2%-ním roztokem NaOH." Kompatibilní se všemi druhy svíčkových filtrů, včetně plniče Enolmatic.
Dokumenty ke stažení:

postup sanitace svíčky

podmínky úspěšné filtrace

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 519 347 531

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním