Odborná poradna

Horká novinka - voskovačka lahví

BS Vinařské potřeby
11. dubna

Voskovačka lahví WAX MATIC je určená k dokončení adjustáže pomocí nanesení vosku na hrdlo lahve.

Nově nabízíme krátkodobý pronájem zařízení pro voskování hrdel lahví a širokou škálu vosků k prodeji.

Manuální model Wax Twin umožňuje voskování ručním procesem a je ideální pro malé až střední množství lahví (200-260 lahví / hod) jakéhokoli tvaru a různých velikostí (0,375-3 litrů).

Video spustíte kliknutím na obrázek nebo ZDE.

Voskovačka Wax Twin

Technické specifikace:                                                                                                                        

• Rozměry (mm): v 300 / š 750 / - h 350
• Napětí: 1 × 230 V - 50 Hz

Výhody voskovačky Wax Twin:

  • Proces voskování může být proveden s etiketou, která již byla nanesena na lahev bez poškození
  • Možnost voskování lahví libovolné velikosti, typu a tvaru (čtvercový, trojúhelníkový, oválný ...)
  • Výběr z široké nabídky barev vosků
  • Nakládací / vykládací stanice je ergonomická a odstraňování (výměna) voskové nádoby je jednoduchá a rychlá
  • Výšku voskování hrdla lahve lze upravit nastavením výšky nádrže
  • Automatické otáčení a zastavení v průběhu fáze

Vosk určený pro voskování lahví:

Vosk je vhodný pro použití v potravinářském a výrobním prostředí, je recyklovatelný a šetrný k životnímu prostředí. Pro zkapalnění je vyžadováno 85 °C.

Pro povoskování 1 hrdla lahve je zapotřebí 5 - 10g vosku. Celé balení je možné jednoduše rozdělit nožem na menší díly.

Wax Matic nabízí širokou škálu barev vosků:


 

Aktuálně skladem na prodejně ve Velkých Bílovicích vosky v těchto barvách: 

  • černá
  • bordeaux
  • tmavě zelená
  • béžová (slonová kost)

     
V případě zájmu je možné si u nás pronajmout zařízení pro zahřívání a aplikaci vosku na lahve.
Více informací na prodejně, případně pište na frolich@vinarskepotreby.cz.

 

Více na www.wax-matic.com

 

 

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním