Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

Kniha VINAŘSKÁ TECHNOLOGIE

Kód produktu: 81987
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
437,50 Kč bez DPH 490,00 Kč s DPH
Na dotaz

Prodej skončil,
vyberte si prosím zboží ze stejné kategorie

Knihy a časopisy
Kniha VINAŘSKÁ TECHNOLOGIE

Knižní publikace s názvem VINAŘSKÁ TECHNOLOGIE autorů Josefa Balíka a Jana Stávka je určena všem profesionálním i hobby vinařům, malým i velkým vinařským podnikům, odborné veřejnosti i milovníkům vína, kteří se chtějí seznámit, poučit či nalézt odpovědi na otázky technologie výroby vín. Odborný obsah se opírá o vlastní výzkumnou činnost autorů a publikované výsledky řady renomovaných výzkumných pracovišť. Publikace je koncipována tak, aby poskytla širokému okruhu čtenářů moderní poznatky o celé cestě od vinifikace hroznů až po finální víno. V textu jsou uvedeny odkazy na seznam použité odborné literatury a aktuálně platné právní předpisy. Jednotlivé kapitoly jsou řazeny podle sledu nejdůležitějších operací ve vinařských provozech s důrazem na sklizeň a zpracování hroznů, alkoholové kvašení, rozdíly ve zpracování hroznů při výrobě rosé a červených vín, jablečno-mléčnou fermentaci, vybrané školící operace a zrání vín. Pozornost je věnována i postupům biodynamické produkce vín, terroirovým vínům či druhotným výrobkům z hroznů. Čtenář v knize nalezne také informace o běžných i méně frekventovaných vadách vín a postupech stanovení vybraných látkových složek vína. Pro vybrané technologické postupy jsou v knize uvedeny názory zkušených technologů a specialistů z praxe. Publikace je doplněna o praktický rejstřík, řadu obrázků tabulek a grafů.

Autoři: Balík Josef, Stávek Jan
Rok vydání: 2017
Počet stran: 463

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil