KVASINKY PERLAGE FRUITY 500g ENARTIS

KVASINKY PERLAGE FRUITY 500g ENARTIS
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 61375
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 2 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Na dotaz

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Mikulov
Na dotaz

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Na dotaz

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (15 %): 774,50 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává automaticky slevu 4%!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: PERLAGE FRUITY jsou speciální kvasinky pro výrobu šumivých vín tradiční metodou. Výsledkem jsou vína s mohutným aromatickým profilem podporující odrůdový charakter a terroir. Během autolýzy se do vína dostává velké množství manoproteinů a polysacharidů, což má pozitivní vliv na stabilitu. Tyto kvasinky jsou vhodné pro náročné kvašení vín s vysokým obsahem cukru, nízkým pH, nízkou teplotou a případným vysokým obsahem alkoholu. Dostatečně rychle metabolizuje cukr a tím je zabráněno produkci nežádoucích sloučenin. Mikrobiologické vlastnosti: Teplota kvašení 10 – 30 stupňů Celsia, lag fáze krátká, rychlost kvašení mírná při nízké teplotě; rychlá při teplotě nad 15 oC, Alkoholová tolerance 17 % V/V, killer faktor vysoký, rezistence k pH tolerantní k nízkému pH, rezistence k volnému SO2 vysoká Technologické vlastnosti: Požadavek na dusík nízký, požadavek na kyslík nízký, produkce těkavých kyselin nízká, produkce glycerolu dobrá, produkce pěny nízká, produkce SO2 nízká, kompatibilita k MLF nízká, brzdí začátek. Aplikace: Fermentace červených a bílých vín s vysokým obsahem potenciálního alkoholu. Fermentace při nízkých teplotách. Výroba šumivých vín kvašených v lahvi nebo tanku. Nastartování váznoucí fermentace. Kvašení v reduktivních podmínkách. Maximalizace účinku: Vína vyrobená s kvasinkami PERLAGE se vyznačují svěží, jemnou aromatikou, podporující odrůdovost a terroir. K podpoření těchto účinků a zabránění produkce nežádoucích sloučenin doporučujeme přidat komplexní výživu NUTRIFERM ENERGY během inokulace kvasinek. Přídavek NUTRIFERM ADVANCE v 1/3 fermentace zajistí plynulé kvašení bez produkce reduktivních tónů. Dávkování: • 10 – 20 g/hl (fermentace šumivých vín kvašených v tanku) pro kvašení vín v lahvi se informujte u technologa • 20 – 40 g/hl (primární fermentace) • 40 g/hl (váznoucí fermentace)
Dokumenty ke stažení:

Produktový list

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 519 347 531

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním