Odborná poradna

Mistrovství ČR v řezu révy vinné 2021

BS Vinařské potřeby
18. prosince

Soutěž v řezu révy vinné 2021

17. ročník Mistrovství ČR v řezu révy vinné bude!

I přes vládní nařízení souvisejícím s covidem věříme, že se nám další soutěže v řezu révy vinné podaří uskutečnit. Tentokrát se přesuneme na Slovácko do areálu společnosti VÍNO BLATEL, a.s..

Srdečně zveme všechny příznivce zimního řezu révy vínné v pátek 12. února 2021 do Blatnice pod Svatým Antonínkem.

Předběžný harmonogram akce:

7.30 - 8.30      registrace soutěžících 
9:00                začátek soutěže (kategorie Elite i Junior)
13:30              vyhodnocení soutěže, předání cen

Doprovodný program pro soutěžící, hosty a odbornou veřejnost (veškerý program bude probíhat ve venkovních prostorách):

  • Prezentace partnerů soutěže
  • Stylové občerstvení, včetně degustace místních vín
    (odborný program ve vnitřních prostorách z důvodu covidových opatření zrušen)


Účast v soutěži (jako soutěžící i divák) včetně doprovodného programu a občerstvení během akce je zdarma.

Registrace e-mailem na marketing@vinarskepotreby.cz.
Povinné údaje pro registraci soutěžících:
- jméno a příjmení, kategorie / rok narození, adresa/vinařství/škola, e-mail a telefon.

Vaše registrace bude e-mailem potvrzena, pokud potvrzovací e-mail neobdržíte, je nutné registraci poslat znova.

 

  • Soutěžní kategorie ELITE – ženy a muži starší 21 let, JUNIOR – do 21 let (včetně)
  • Soutěžní odrůda: bude upřesněno
  • Povoleno je pouze mechanické nářadí (vzhledem k síle dřeva doporučujeme i pilku)
  • Časový limit řezu pro obě soutěžní skupiny: bude upřesněno

    Kompletní informace k soutěži budou zveřejněny v průběhu ledna 2021.

V případě dotazů kontaktujte: Renata Hlavačková, tel. 774 576 923, marketing@vinarskepotreby.cz

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2018

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním