NUTRIFERM TIRAGE 100 g rozvaž.

NUTRIFERM TIRAGE 100 g rozvaž.
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 61270
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 2 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Na dotaz

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Mikulov
Na dotaz

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Na dotaz

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (21 %): 85,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává automaticky slevu 4%!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: NUTRIFERM TIRAGE VÝŽIVA PRO SEKUNDÁRNÍ FERMENTACI PERLIVÝCH A FRIZZANTE VÍN Vlastnosti: Hydrogenfosforečnan amonný, těla kvasinek s vysokým obsahem fosfolipidů a sterolů Použití: Pro zajištění bezproblémového sekundárního kvašení dodává tento přípravek nepostradatelné živiny pro kvasinky. Anorganický dusík: zastoupen v hydrogenfosforečnanu amonném, který je nejdostupnější výživou pro kvasinky. Zajišťuje kompletní fermentaci a zabraňuje tvorbě sirných látek. Steroly a nenasycené mastné kyseliny: uvolněné z kvasinkových obalů zajišťují buněčné napětí, díky kterému dochází k dokonalému zkvašení veškerých cukrů. Vitamíny a stopové prvky: přirozeně obsažené v kvasnicích stimulují látkovou výměnu. Kvasinková výživa pro sekundární fermentaci poskytující prvky potřebné k přežití v obtížných podmínkách kvašení. Dávkování: 5 – 20 g/hl během sekundární fermentace. Maximální povolená dávka v rámci EU: 60 g/hl. Rozpusťte přípravek ve vodě nebo víně v poměru 1:10, promíchejte, abyste zabránili vzniku hrudek. Přidejte do celého objemu a důkladně promíchejte.
Dokumenty ke stažení:

Produktový list

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
S tímto produktem lidé často nakupují

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 519 347 531

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním