ostatní preparáty

(46 výrobků)

Pro úpravu kyselin v bílých vínech se používá kyselina vinná a jablečná, v červených vínech více kyselina vinná a mléčná. Kyselina citronová je vhodná pro technické využití při sanitaci zařízení a nádrží a to jako neutralizátor po použití louhu. Kyselina askorbová je antioxidantem, ale pozor, vhodné ji použít pouze v kombinaci s disiřičitnem draselným ( či dalšími přípravky používané k zasíření vína).

 

Více informací

AROMA WERMOUTH BIANCO 250ml
325,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64256
AROMA WERMOUTH ROSSO 250ml
325,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64257
AROMA WERMOUTH DRY 250ml
325,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64255
BS ANTIFOAM 25g rozvaž.
35,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 65145
OLEJ LNĚNÝ 1 l
80,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64430
KULÉR 250 g
59,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64192
KYSELINA ASKORBOVÁ 25kg
8.300,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64201

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním