ostatní preparáty

(39 výrobků)

Pro úpravu kyselin v bílých vínech se používá kyselina vinná a jablečná, v červených vínech více kyselina vinná a mléčná. Kyselina citronová je vhodná pro technické využití při sanitaci zařízení a nádrží a to jako neutralizátor po použití louhu. Kyselina askorbová je antioxidantem, ale pozor, vhodné ji použít pouze v kombinaci s disiřičitnem draselným ( či dalšími přípravky používané k zasíření vína).

 

Více informací

Cena
KYSELINA ASKORBOVÁ 25kg
10.539,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64201
KYSELINA VINNÁ 25kg
4.675,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64200
KYSELINA CITRONOVÁ 25kg
1.300,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64206
KYSELINA MLÉČNÁ 25kg
2.625,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64223
SORBAN DRASELNÝ 25kg
4.750,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64210
KYSELINA VINNÁ 1kg rozvaž.
243,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64203
OLEJ LNĚNÝ RAF.15180099
74,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64511
TANNISOL ENARTIS
54,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61207
PARAFÍNOVÝ OLEJ 5l
566,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64362

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 519 347 531

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním