PROLIE BLANCO 100g rozvaž.

PROLIE BLANCO 100g rozvaž.
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 61356
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 3 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Skladem

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 9:00 - 18:00
Mikulov
Na dotaz

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Skladem

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (21 %): 330,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává automaticky slevu 4%!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Pro uplatnění zákaznické slevy je nutno se do e-shopu přihlásit k Vašemu účtu, ihned tak uvidíte ceny se započítanou BS slevou a vaše nákupy se budou automaticky načítat (a postupovat do vyšší slevové kategorie).

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: Prolie Blanco je fermentační přísada získaná tepelnou inaktivací kvasinek s vysokým obsahem aminokyselin se zvýšenými antioxidačními vlastnostmi. Metoda, ve které se provádí tepelná inactivace zvyšuje obsah volných mannoproteinů, které jsou ihned schopny využívat svoje stabilizační účinky v moštu. Výhody které jsou dosažitelné užíváním Prolie Blanco: Barva - chrání skvělou barevnost odstínů díky zvýšeným antioxidantům. Aroma - zvýšené aroma exotického ovoce, zvýšená perzistence čerstvého a ovocného aroma, díky reakcím mezi mannoproteiny a vonnými substancemi ve víně, zvýšená čistota aroma, neboť dochází k adsorpci pachů na buněčné stěny. Chuť - vnímání jemnosti a intenzity díky zvýšenému množství mannoproteinů a polysacharidů. Účinky - ochrana aromatických složek díky antioxidační činnosti síru obsahujících aminokyselin obsažených ve výrobku, zvýšená vínanová a proteinová stabilita díky brzkému. přídavku mannoproteinů, řízená a dokončená fermentace díky proteinům, peptidům, vitamínům a růstovým faktorům dodaných kvasinkám. Užití: k výrobě bílého a růžového vína, produkce vín, kde jsou prodlouženy jejich aromatické tóny, jejich čerstvost, ,mladá svěží barevnost (vína na vývoz, vína určená pro gastronomii, vína konzumovaná delší dobu po zalahvování), produkce plných bílých a růžových vín, zvýšená vínanová a bílkovinová stabilita.
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
S tímto produktem lidé často nakupují
Korek 45x22 super (100 ks)
11,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 47223
Karton na 12 lahví
15,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 57103
ASSOTAN 100g rozvaž.
110,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61348

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním