SURLI ONE 100g rozvaž.

SURLI ONE 100g rozvaž.
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 61325
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 3 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Skladem

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 9:00 - 18:00
Mikulov
Na dotaz

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Skladem

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (21 %): 243,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává slevu 6 % po dosažení nákupu (nebo součtu ročních nákupů) v hodnotě min. 5 000 Kč!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Pro uplatnění zákaznické slevy je nutno se do e-shopu přihlásit k Vašemu účtu, ihned tak uvidíte ceny se započítanou BS slevou a vaše nákupy se budou automaticky načítat (a postupovat do vyšší slevové kategorie). 

 

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: Prostředek pro zrání a stabilizaci vína. Prostředek obsahuje produkty na bázi polysacharidů, získané enzymatickou extrakcí buněčných stěn vybraných autolyzovaných kvasinek. Jeho aplikací během zrání vína se zvyšuje struktura a intenzita chuti, zvýší rovnováhu a plnost chuti. U bílých, červených i růžových vín přispívá k proteinové, vínanové i polyfenolové stabilitě. SURLI ONE je vyvinut pro zvýšení kvality bílých, rosé a červených vín. Je složen z buněčných stěn bohatých na polysacharidy. Rovněž zvyšuje komplexní aroma a snižuje svíravost. Dávkování: 20 - 40 g/hl do červených vín, 20 - 30 g/hl do bílých vín.
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
S tímto produktem lidé často nakupují

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2018

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním