Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

TANENOL CITRUS 1kg ENARTIS

Kód produktu: 61345
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
3 679,34 Kč bez DPH 4 452,00 Kč s DPH
ks
TANENOL CITRUS 1kg ENARTIS
TANIN KE ZVÝŠENÍ OVOCNÉHO AROMA DO KVASUVlastnosti: Směs kondenzovaných a galických taninů extrahovaných z akátového a citronového dřeva. Vzhled: krémově-béžové granule.Použití: Pokud je tento tanin aplikován během fermentace bílýcha růžových moštů, v kombinaci s kvasinkami se specifickouß-glykosidázovou aktivitou (EnartisFerm Top Essence, EnartisFerm Aroma White, EnartisFerm Vintage White, EnartisFerm ES 181), aromatické prekurzory obsažené v ENARTIS TAN CITRUS jsou přeměněny na volné aromatické formy. Víno poté získá intenzivní aroma čerstvých hroznů, grepu, citrónu, jablka a bílých květin, které se spojuje s primárním odrůdovým aroma.ENARTIS TAN CITRUS také chrání mošt a víno proti oxidaci. Přídavek taninů přispívá ke zlepšení struktury vína a lepší stabilitě barvy.

Rozměry produktu

Hloubka8,0 cm
Šířka24,0 cm
Výška35,0 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Související a příbuzné produkty

TANENOL FRESH FRUIT 100g rozvaž.
TANENOL FRESH FRUIT 100g rozvaž.
Skladem > 10 ks
941,32 Kč bez DPH1 139,00 Kč s DPH
TANENOL FRESH FRUIT 1kg ENARTIS
TANENOL FRESH FRUIT 1kg ENARTIS
Skladem 2 ks
7 198,35 Kč bez DPH8 710,00 Kč s DPH
TANENOL CITRUS 100g rozvaž.
TANENOL CITRUS 100g rozvaž.
Skladem > 100 ks
409,09 Kč bez DPH495,00 Kč s DPH
TANENOL ELEGANCE 100g rozvaž.
TANENOL ELEGANCE 100g rozvaž.
Skladem > 10 ks
574,38 Kč bez DPH695,00 Kč s DPH
TANENOL ELEGANCE 1kg ENARTIS
TANENOL ELEGANCE 1kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
5 413,22 Kč bez DPH6 550,00 Kč s DPH
Další produkty

Články k produktu

Tanin – přidaná hodnota pro Vaše víno

Taniny by měly být vždy jen přidanou hodnotou vína a neměly by překrývat (…)

Všechny články