CITROSOL RH 1kg ENARTIS (25 ks)
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceAntioxidační a stabilizační činidlo. Působí antioxidačně na složky vína, kyselina askorbová redukuje kyslík rozpuštěný ve víně, ve spojení s kys. citrónovou brání tvorbě komplexů železa a tím zabraňuje tvorbě kovových zákalů ve vínech. Díky působení těchto látek dochází ke snížení rH vína. Je posílena i odolnost vůči vzniku krystalických zákalů. Víno si lépe drží svěžest, je méně náchylné na oxidaci. Vhodný k ošetření vín s nízkým obsahem kyselin a alkoholu. Dávkování: 10-20 g/hl běžné preventivní ošetření, 20-40 g/hl ošetření problémových vín, 10 g přípravku dodá do vína 21 mg/l SO2.
Rozměry produktu
Hloubka | 7,0 cm |
Šířka | 12,0 cm |
Výška | 25,0 cm |