Sobotní květnové svátky - BS prodejny ZAVŘENO

Zlepšení charakteru vín(37)

Biologické preparáty dodávají manoproteiny, polysacharidy a přírodní antioxidanty, zvyšují stabilizační účinek polysacharidů uvolněných z kvasinek  během fermentace a zvyšují antioxidační účinek oxidu siřičitého. Více

SURLI ROUND 500g rozvaž.
SURLI ROUND 500g rozvaž.
Skladem 5 ks
871,00 Kč s DPH
SURLI NATURAL 500g rozvaž.
SURLI NATURAL 500g rozvaž.
Skladem 9 ks
759,00 Kč s DPH
SURLI NATURAL 100g rozvaž.
SURLI NATURAL 100g rozvaž.
Skladem > 10 ks
163,00 Kč s DPH
BIANCO NEVE 1kg ENARTIS (25 ks)
BIANCO NEVE 1kg ENARTIS (25 ks)
Skladem > 10 ks
245,00 Kč s DPH
ANTICASSE FN 1kg ENARTIS
ANTICASSE FN 1kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
438,00 Kč s DPH
DESULFIN 100g AEB (Doprodej)
DESULFIN 100g AEB (Doprodej)
Skladem > 10 ks
23,00 Kč s DPH
SURLI ONE 500g rozvaž.
SURLI ONE 500g rozvaž.
Skladem > 10 ks
1 050,00 Kč s DPH
PROLIE AROM 1kg ENARTIS
PROLIE AROM 1kg ENARTIS
Skladem 1 ks
2 130,00 Kč s DPH
PROLIE ROUND 1 kg ENARTIS
PROLIE ROUND 1 kg ENARTIS
Skladem 4 ks
1 590,00 Kč s DPH
PROLIE TINTO 1kg ENARTIS
PROLIE TINTO 1kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
3 289,00 Kč s DPH
PROLIE BLANCO 1kg ENARTIS
PROLIE BLANCO 1kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
2 976,00 Kč s DPH
SURLI ELEVAGE 1kg ENARTIS
SURLI ELEVAGE 1kg ENARTIS
Skladem 3 ks
4 823,00 Kč s DPH
UHLIČITAN VÁPENATÝ 1kg rozvaž.
UHLIČITAN VÁPENATÝ 1kg rozvaž.
Skladem > 100 ks
70,00 Kč s DPH
ANTICASSE 50g rozvaž.
ANTICASSE 50g rozvaž.
Skladem > 1000 ks
31,00 Kč s DPH
PROLIE AROM 100 g rozvaž.
PROLIE AROM 100 g rozvaž.
Skladem > 10 ks
240,00 Kč s DPH
SURLI ELEVAGE 100g rozvaž.
SURLI ELEVAGE 100g rozvaž.
Skladem 8 ks
524,00 Kč s DPH
SURLI ONE 100g rozvaž.
SURLI ONE 100g rozvaž.
Skladem > 10 ks
243,00 Kč s DPH
SURLI VELVET 50 g rozvaž.
SURLI VELVET 50 g rozvaž.
Skladem > 10 ks
734,00 Kč s DPH
SURLI VITIS 100g rozvaž.
SURLI VITIS 100g rozvaž.
Skladem > 10 ks
739,00 Kč s DPH
SURLI ROUND 100g rozvaž.
SURLI ROUND 100g rozvaž.
Skladem > 10 ks
189,00 Kč s DPH

Biologické preparáty dodávají manoproteiny, polysacharidy a přírodní antioxidanty, zvyšují stabilizační účinek polysacharidů uvolněných z kvasinek během fermentace a zvyšují antioxidační účinek oxidu siřičitého.

Méně informací