Čiření moštu a vín(76)

Proces číření je zaměřen především na zlepšení čirosti vína nebo moštu a jejich organoleptických vlastností. Zatímco různé fyzikální metody, např. odstřeďování a filtrování, mohou být použity k vyčištění moštu či vína, čířící prostředky se nejčastěji využívají k redukci nebo odstranění sloučenin odpovědných za nestabilitu vína , nebo také k řešení chuťové nerovnováhy vína.Čířící proces je… Více

FERMOBENT-TEC 1 kg ERBSLOH
FERMOBENT-TEC 1 kg ERBSLOH
Skladem > 100 ks
99,00 Kč s DPH
HAUSENPASTE 1 kg ERBSLOH
HAUSENPASTE 1 kg ERBSLOH
Skladem > 10 ks
418,00 Kč s DPH
GERBINOL SUPER 1 kg ERBSLOH
GERBINOL SUPER 1 kg ERBSLOH
Skladem 6 ks
1 275,00 Kč s DPH
DEGUSTIN 1 kg ERBSLOH
DEGUSTIN 1 kg ERBSLOH
Skladem 6 ks
1 099,00 Kč s DPH
NEOCLAR AF 1kg rozvaž.
NEOCLAR AF 1kg rozvaž.
Skladem > 10 ks
275,00 Kč s DPH
MAJORBENTON 1kg AEB
MAJORBENTON 1kg AEB
Skladem > 10 ks
63,00 Kč s DPH
MAJORBENTON 500g AEB
MAJORBENTON 500g AEB
Skladem > 10 ks
33,00 Kč s DPH
BENTOGRAN 1kg AEB
BENTOGRAN 1kg AEB
Skladem > 10 ks
169,00 Kč s DPH
BENTOGRAN 500g AEB
BENTOGRAN 500g AEB
Skladem > 10 ks
95,00 Kč s DPH
TOSIL SIL FLOC stáčený
TOSIL SIL FLOC stáčený
Skladem > 1000 ks
113,00 Kč s DPH
BLANCOLL 1kg ENARTIS
BLANCOLL 1kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
1 220,00 Kč s DPH
GOLDENCLAR 1kg ENARTIS
GOLDENCLAR 1kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
970,00 Kč s DPH
PLUXCOMPACT 500g rozvaž.
PLUXCOMPACT 500g rozvaž.
Skladem > 100 ks
65,00 Kč s DPH
KLAR SOL SUPER 1 kg ERBSLOH
KLAR SOL SUPER 1 kg ERBSLOH
Skladem > 10 ks
243,00 Kč s DPH
KLAR SOL SUPER 250 g ERBSLOH
KLAR SOL SUPER 250 g ERBSLOH
Skladem > 10 ks
67,00 Kč s DPH
NACALIT 1 kg ERBSLOH
NACALIT 1 kg ERBSLOH
Skladem > 100 ks
82,00 Kč s DPH
DEGUSTIN 50 g ERBSLOH
DEGUSTIN 50 g ERBSLOH
Skladem > 10 ks
79,00 Kč s DPH
GERBINOL SUPER 50 g ERBSLOH
GERBINOL SUPER 50 g ERBSLOH
Skladem > 100 ks
90,00 Kč s DPH
GRANUCOL GE 500 g ERBSLOH**
GRANUCOL GE 500 g ERBSLOH**
Skladem > 10 ks
260,00 Kč s DPH
BENTOLIT SUPER 1kg rozvaž.
BENTOLIT SUPER 1kg rozvaž.
Skladem > 100 ks
50,00 Kč s DPH

Proces číření je zaměřen především na zlepšení čirosti vína nebo moštu a jejich organoleptických vlastností. Zatímco různé fyzikální metody, např. odstřeďování a filtrování, mohou být použity k vyčištění moštu či vína, čířící prostředky se nejčastěji využívají k redukci nebo odstranění sloučenin odpovědných za nestabilitu vína, nebo také k řešení chuťové nerovnováhy vína.

Čířící proces je proto rozhodující fází ve výrobě všech druhů vín. 

Méně informací