Kniha STROJE A ZAŘÍZENÍ PRO VINAŘSTVÍ

Kniha STROJE A ZAŘÍZENÍ PRO VINAŘSTVÍ
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 81106
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 3 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Na dotaz

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 9:00 - 18:00
Mikulov
Na dotaz

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Na dotaz

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (10 %): 129,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává automaticky slevu 4%!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Pro uplatnění zákaznické slevy je nutno se do e-shopu přihlásit k Vašemu účtu, ihned tak uvidíte ceny se započítanou BS slevou a vaše nákupy se budou automaticky načítat (a postupovat do vyšší slevové kategorie).

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: Kniha autorů Patrika Burga a Pavla Zemánka představuje přehledně uspořádané informace o širokém sortimentu strojů a technologických zařízení využívaných ve vinařství u malých, středních i velkých vinařských provozů. Je i studijním materiálem určeným studentům středních i vysokých škol. Přináší mnoho praktických údajů uplatnitelných při návrhu technického zajištěné provozu i při výběru a pořizování techniky. Knižní publikace je určena praktikujícím zájmovým i profesionálním vinařům, uživatelům vinařské techniky, odborné i laické veřejnosti a všem, kteří se jakýmkoliv způsobem setkávají s vinařskou technikou. Publikace je koncipována tak, aby širokému okruhu čtenářů poskytla přehled o standardních i perspektivních technických prostředcích, které jsou v podmínkách moderních vinařských provozů u nás i ve světě využívány při zpracování hroznů, při výrobě, skladování a lahvování vína. Jednotlivé kapitoly knihy obsahují základní požadavky na realizaci vinařských procesů, popis konstrukce a funkce pracovních ústrojí jednotlivých kategorií strojů a zařízení, která jsou často řešena pro konkrétní případy a v řadě případů se liší konstrukčním provedením podle jednotlivých výrobců. Orientaci v technických popisech strojů usnadní čtenářům obsáhlý schématický i obrazový materiál, kterým jsou doplněny jednotlivé kapitoly.
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
S tímto produktem lidé často nakupují

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním