KVASINKY ES 488 500g ENARTIS

KVASINKY ES 488 500g ENARTIS
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 61081
E-SHOP - Na dotaz

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 2 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Na dotaz

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Na dotaz

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Mikulov
Na dotaz

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Na dotaz

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (15 %): 685,00 Kč , plus doprava
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává automaticky slevu 4%!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: Kvasinky řady ENARTISFERM ES 488 jsou doporučovány pro výrobu červených vín tzv. „nového světového stylu“, které jsou určeny pro zrání. Zvyšují a zintenzivňují odrůdový charakter velmi zralých červených hroznů. Především jsou výborné pro pozvednutí ovocného aroma (malin, brusinek, červeného rybízu a třešní) a pro zvýšení komplexnosti vína díky minerálním, kořeněným (lékořice) a květinovým (fialka) tónům. Pomáhají maskovat bylinné aroma u odrůd Cabernet Sauvignon a France. Mají dobrou extrakční kapacitu, proto mají vyrobené vína pozoruhodnou strukturu a stabilní barvu. U vín s vysokým obsahem alkoholu pomáhá redukovat pálivý pocit. Pro podporu tvorby ovocných tónů je doporučovaná výživa Nutriferm Arom během inokulace nebo tanin Tanenol Red Fruid během macerace. Prolie Tinto přidaný během fermentace stabilizuje aroma a vyváženost taninů. Výsledná vína mají intenzivnější aroma a příjemnou chuť.
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 519 347 531

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním