KVASINKY EZFERM 500g ENARTIS
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVINNÉ KVASINKY
Vlastnosti: druh kvasinek Saccharomyces cerevisiae var. Bayanus. Selektováno pro produkci bílých a červených vín s vysokým obsahem cukru. Tolerance na alkohol: 17,5%.
Použití: bílá a červená vína s vyšším obsahem cukru– pro ošetření a prevenci zastaveného kvašení. Kvasinky pomalu rozmíchat v 10-i násobném množství čisté vody o teplotě cca 35-38 C, nechat stát cca 20-30 min., před přidáním do moštu opět promíchat, suspenzi přidat k moštu nebo rmutu co nejdříve je to možné. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 C, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutu.
Dávkování: mošty, rmut 15 - 20 g/hl Menší balení naleznete pod těmito kódy: 64711 - Kvasinky BS11 20g 64804 - Kvasinky EZFERM 100g.
Skladování: vakuové balení - na chladném a suchém místě, otevřené balení – pečlivě znovu uzavřete.
Rozměry produktu
Hloubka | 6,5 cm |
Šířka | 11,0 cm |
Výška | 12,5 cm |