Mikrobiologická analýza za akční cenu

BS Vinařské potřeby
06. ledna

Otestujte si mikrobiologickou stabilitu vína a výrobních prostor  

SPECIÁLNÍ NABÍDKA MIKROBIOLOGICKÉ BS LABORATOŘE

Využijte naši speciální nabídku pro rok 2020

Nabízíme vám za akční cenu mikrobiologickou kontrolu plnění vašich vín – Sanitace a hygiena plnící linky – 990 Kč bez DPH, s dopravou po Velkých Bílovicích zdarma, ostatní dle tarifu dopravného.

Společnost BS vinařské potřeby v minulém roce otevřela zcela novou část své BS laboratoře ve Velkých Bílovicích. Ta se zabývá testováním mikrobiologické stability vína a výrobních prostor. Tento krok se postupně stává standardní součástí celého procesu zpracování vína také v České republice. Vinaři tak předcházejí ekonomickým problémům, které způsobuje vylahvování problematické šarže vína.

Větší množství kvasinek ve víně může při dalším lahvování kontaminovat i mikrobiologicky stabilní vína. Právě proto je velice důležitá správná sanitace a hygiena před lahvováním i v jeho průběhu. „Z tohoto důvodu nabízíme ověření účinnosti sanitace pomocí stěrů z jednotlivých částí plnící linky přímo v provozu konkrétního vinařství,“ upřesňuje vedoucí laboratoře Žaneta Beňová.

Pro koho jsou služby určeny? Pro vinařství, která chtějí mít jistotu, že provádí účinnou sanitaci, pracují s hygienicky vyhovující plnící linkou a lahvemi. Předchází tak kontaminaci výrobních prostor, což vždy znamená ekonomické náklady a časové problémy se sjednanými dodávkami.

BS mikrobiologická laboratoř ve Velkých Bílovicích splňuje přísná kritéria na zabezpečení kvality mikrobiologických analýz, všechny použité metody vycházejí z platných ISO norem. Laboratoř využívá analýzy založené na kultivaci vzorku na živném médiu, jejichž vyhodnocení je možné až po několika dnech. Tato stanovení jsou náročnější na čas, proto je vhodné si jejich objednávku naplánovat včas.

Více o mikrobiologické laboratoři ZDE.

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním