PVPP – KRÁŠLÍCÍ PŘÍPRAVEKVlastnosti: hygienicky vyrobený polymer k eliminaci polyfenolů a jejich oxidačních produktů a ke korekci oxidačních a tříslovinných chuťových a barevných změn ve víně a jiných nápojích.Použití: rozpusťte v 10 dílech vody a nechte 1 hod odstát. Rehydrataci lze zkrátit použitím teplé (40- 50°C) vody. Vzniklou suspenzi přidejte do moštu (vína) během stáčení, použitím Venturiho trubice nebo dávkovacího čerpadla.Účinnost přípravku je okamžitá a může se z produktu odstranit po 1-2 hodinách filtrací, nebo se působení může prodloužit do sedimentace a následně stočit (do 48 hodin).Dávkování: od 5 do 20 g/hl. Dbejte povolených zákonných maximálních hodnot.Skladování: v chladnu a suchu, chraňte před vlivem vlhkosti a cizími pachy, otevřené balení těsně uzavřít.Balení: 1 kg