SURLI VELVET 500g ENARTIS
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registracePopis produktu
ANTIOXIDAČNÍ A STABILIZAČNÍ PŘÍPRAVEKPŘED LAHVOVÁNÍMVlastnosti: zvyšuje koloidní strukturu vína, dodává polysacharidy, zejména manoproteiny získané z buněčných stěn kvasinek. SURLI VELVET má významný vliv na senzorickou kvalitu vína. Zvyšuje aromatickou komplexnost a intenzitu, zvyšuje tělnatost a perzistenci v chutia v červených vínech snižuje svíravost.Použití: SURLI VELVET je zcela rozpustný a lze jej použít během zrání vína, stejně tak dobře před lahvováním na vyčiření, stabilizaci a kompletní vyčištění vínaDávkování: 0,5 - 5 g/hl do bílých a červených vínPřidejte jeden díl SURLI VELVET do deseti dílů vína. Pořádně promíchejte, aby se netvořily hrudky a přidejte do vína pomocí Venturiho trubice nebo dávkovacího čerpadla.Skladování: Skladujte na suchém, chladném a dobře větraném místěBalení: 500 g +- 5%Parametry
Hloubka | 5,0 cm |
Šířka | 25,0 cm |
Výška | 30,0 cm |