SURLI VITIS 1kg ENARTIS
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registracePŘÍPRAVEK PRO ZRÁNÍ A STABILIZACI VÍNAPŘED MIKROFILTRACÍVlastnosti: mikrogranule rozpustné ve vodě nebo víně. Zvyšuje jemnost, strukturu, prodlužuje sladkou chuť a zeslabuje pocit kyselosti a hořkosti. Navíc zvyšuje antioxidační vlastnosti vína. U bílých a růžových vín dodá jemnost a sníží jeho hořkost. U čerstvě nalahvovaných vín snižuje vnímání oxidu siřičitého.Použití: přidává se do vína bezprostředně před lahvováníma vytváří v něm stabilní koloidní komplexy s polyfenolickými látkami.U bílých a růžových vín by měl být přípravek přidán bezprostředně před mikrofiltrací, u červených vín by měla být mikrofiltrace provedenao 24 – 48 hodin později.Dávkování: červená vína: 4 – 15 g/hl, bílá a růžová vína: 2 – 10 g/hlPřidejte jeden díl SURLI VITIS do deseti dílů vína. Pořádně promíchejte, aby se netvořily hrudky a přidejte do vína pomocí Venturiho trubice nebo dávkovacího čerpadla.Skladování: Skladujte na suchém, chladném a dobře větraném místě. Otevřená balení pečlivě uzavřete.Balení: 1 kg
Rozměry produktu
Hloubka | 5,0 cm |
Šířka | 26,0 cm |
Výška | 28,0 cm |