Doprava do výdejních míst již od 59 Kč.

Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

Čiření moštu a vín(67)

Proces číření je zaměřen především na zlepšení čirosti vína nebo moštu a jejich organoleptických vlastností. Zatímco různé fyzikální metody, např. odstřeďování a filtrování, mohou být použity k vyčištění moštu či vína, čířící prostředky se nejčastěji využívají k redukci nebo odstranění sloučenin odpovědných za nestabilitu vína , nebo také k řešení chuťové nerovnováhy vína.Čířící proces je… Více

SEPORIT 20 kg ERBSLOH
SEPORIT 20 kg ERBSLOH
Skladem 3 ks
1 528,57 Kč bez DPH1 712,00 Kč s DPH
VINOGEL CF 1 kg ERBSLOH
VINOGEL CF 1 kg ERBSLOH
Skladem > 10 ks
371,07 Kč bez DPH449,00 Kč s DPH
VINOGEL CF 10 kg ERBSLOH
VINOGEL CF 10 kg ERBSLOH
Skladem 6 ks
2 819,83 Kč bez DPH3 412,00 Kč s DPH
VINOGEL CF 250 g ERBSLOH
VINOGEL CF 250 g ERBSLOH
Skladem > 10 ks
110,74 Kč bez DPH134,00 Kč s DPH
Clear Up BIO 1 kg CZ-BIO-002
Clear Up BIO 1 kg CZ-BIO-002
Na dotaz 
1 628,93 Kč bez DPH1 971,00 Kč s DPH
Na dotaz
BLANCOLL 1kg ENARTIS - doprodej
BLANCOLL 1kg ENARTIS - doprodej
Na dotaz 
1 039,67 Kč bez DPH1 258,00 Kč s DPH
Na dotaz
BLANCOLL 100 g - doprodej
BLANCOLL 100 g - doprodej
Na dotaz 
131,40 Kč bez DPH159,00 Kč s DPH
Na dotaz
NEOCLAR AF 25 kg
NEOCLAR AF 25 kg
Na dotaz 
5 685,95 Kč bez DPH6 880,00 Kč s DPH
Na dotaz
CANAPURE bentonit 20 kg
CANAPURE bentonit 20 kg
Na dotaz 
1 000,00 Kč bez DPH1 210,00 Kč s DPH
Na dotaz
CANAPURE bentonit 1kg
CANAPURE bentonit 1kg
Na dotaz 
61,98 Kč bez DPH75,00 Kč s DPH
Na dotaz

Proces číření je zaměřen především na zlepšení čirosti vína nebo moštu a jejich organoleptických vlastností. Zatímco různé fyzikální metody, např. odstřeďování a filtrování, mohou být použity k vyčištění moštu či vína, čířící prostředky se nejčastěji využívají k redukci nebo odstranění sloučenin odpovědných za nestabilitu vína, nebo také k řešení chuťové nerovnováhy vína.

Čířící proces je proto rozhodující fází ve výrobě všech druhů vín. 

Méně informací