Dárek ke každé objednávce nad 500 Kč

Měření kyslíku ve víně Nomasense - BS vinařské potřeby

Měření kyslíku ve víně Nomasense - BS vinařské potřeby

Sklep

Vinařům poskytujeme službu měření kyslíku ve víně, a to ve všech fázích výroby vína, zejména během lahvování.

Nabízíme službu měření kyslíku ve víně, a to přímo ve vašem vinařství. Výsledky měření následně vyhodnotíme a zašleme relevantní výsledky.

Kyslík hraje klíčovou roli při výrobě vína, od počátku procesu výroby až do okamžiku konzumace vína. Kyslík ovlivňuje všechny smyslové atributy vína (vůně, struktura a barva).
Schopnost sledování a řízení hladiny kyslíku je skutečnou výhodou, pokud jde o optimalizaci kvality konečného produktu.
Díky technologii založené na luminiscenci, v kombinaci s použitím optických čidel, umožňuje přenosný analyzátor NomaSense O2 měřit hladinu kyslíku. Kyslík lze měřit ve všech fázích výroby vína, zejména během lahvování.

Proč měřit kyslík ve víně? 

  • Prevence rizika oxidace
  • Identifi kace kritických míst pro příjem kyslíku v průběhu celého procesu výroby vína
  • Eliminace rozdílů nestability barvy a aroma vína
  • Snížení dávek SO2
  • Kontrola v návaznosti na zvoleném typu uzávěru
  • Zvýšení celkové kvality vína, úspora nákladů


Analyzátor NomaSense je určen pro vinařský průmysl, umožňuje měření obsahu rozpuštěného kyslíku ve víně i kyslíku v plynné formě nad hladinou vína v lahvi či tanku. Jedná se o jediný přístroj tohoto druhu, který umožňuje poskytnout přesné hodnoty TPO (Total package oxygen = celkový obsah kyslíku kyslíku) přímo ve vinařství.

Měření kyslíku ve víně

 

Video spustíte kliknutím na obrázek nebo ZDE.

Leták s informacemi stáhnete kliknutím na obrázek níže nebo ZDE.



 

Pro více informací kontaktujte: Ing. et Mgr. Michaela Osičková, tel. +420 702 265 643, enolog@vinarskepotreby.cz