Měření kyslíku ve víně Nomasense - BS vinařské potřeby
Vinařům poskytujeme službu měření kyslíku ve víně, a to ve všech fázích výroby vína, zejména během lahvování.
Nabízíme službu měření kyslíku ve víně, a to přímo ve vašem vinařství. Výsledky měření následně vyhodnotíme a zašleme relevantní výsledky.
Kyslík hraje klíčovou roli při výrobě vína, od počátku procesu výroby až do okamžiku konzumace vína. Kyslík ovlivňuje všechny smyslové atributy vína (vůně, struktura a barva).
Schopnost sledování a řízení hladiny kyslíku je skutečnou výhodou, pokud jde o optimalizaci kvality konečného produktu.
Díky technologii založené na luminiscenci, v kombinaci s použitím optických čidel, umožňuje přenosný analyzátor NomaSense O2 měřit hladinu kyslíku. Kyslík lze měřit ve všech fázích výroby vína, zejména během lahvování.
Proč měřit kyslík ve víně?
- Prevence rizika oxidace
- Identifi kace kritických míst pro příjem kyslíku v průběhu celého procesu výroby vína
- Eliminace rozdílů nestability barvy a aroma vína
- Snížení dávek SO2
- Kontrola v návaznosti na zvoleném typu uzávěru
- Zvýšení celkové kvality vína, úspora nákladů
Analyzátor NomaSense je určen pro vinařský průmysl, umožňuje měření obsahu rozpuštěného kyslíku ve víně i kyslíku v plynné formě nad hladinou vína v lahvi či tanku. Jedná se o jediný přístroj tohoto druhu, který umožňuje poskytnout přesné hodnoty TPO (Total package oxygen = celkový obsah kyslíku kyslíku) přímo ve vinařství.
Video spustíte kliknutím na obrázek nebo ZDE.
Leták s informacemi stáhnete kliknutím na obrázek níže nebo ZDE.