HAUSEN GEL 10 kg KELLER
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registracePROTEINOVÉ ČIŘIDLO Vlastnosti: Preparát získaný z měchýřů mořských ryb určený pro čiření kvalitních bílých, rosé i červených vín. Použití: Do obtížně čiřitelných jakostních vín např. po jablečno-mléčné fermentaci, nebo u vín kde hrozny byly napadeny plísní B. cinerea. Použití zajistí koloidní stabilitu vína a zvýší výkonnost filtrace. Dávkování: 25–50 ml/hl pro jemné čiření 50-100 ml/hl při silném zákalu Požadované množství přípravku rozmíchejte v desetinásobném množství vína a poté přidejte do celého objemu a dobře promíchejte. Nejdříve přidejte 4 díly Hausen-gelu a teprve poté jeden díl křemičitého solu (Tosil, Sil-floc, Klar-sol). U problematických vín doporučujeme provést laboratorní test na určení vhodné dávky. Skladování: Skladujte na chladném místě. Otevřené balení těsně uzavřete a co nejdříve spotřebujte. Chraňte před mrazem.