Doprava již od 59 Kč.

Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

Kniha OXID SIŘIČITÝ V ENOLOGII

Kód produktu: 81100
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
274,55 Kč bez DPH 302,00 Kč s DPH
ks
Kniha OXID SIŘIČITÝ V ENOLOGII

Brožovaná plnobarevná kniha formátu Oxid siřičitý v enologii našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů. ISBN 978-80-905319-0-1

Autor: Michlovský Miloš
Rok vydání: 2012
Počet stran: 151

Rozměry produktu

Hloubka0,8 cm
Šířka14,5 cm
Výška20,5 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

S tímto produktem si zákazníci nakoupili

Kniha LEXIKON CHEMICKÉHO SLOŽENÍ VÍNA
Kniha LEXIKON CHEMICKÉHO SLOŽENÍ VÍNA
318,18 Kč bez DPH350,00 Kč s DPH
Kniha PŘÍPRAVA BÍLÝCH VÍN
Kniha PŘÍPRAVA BÍLÝCH VÍN
536,36 Kč bez DPH590,00 Kč s DPH
Kniha BOBULE
Kniha BOBULE
536,36 Kč bez DPH590,00 Kč s DPH
Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO
Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO
536,36 Kč bez DPH590,00 Kč s DPH
Kniha MIKROBIOLOGIE A BIOCHEMIE VÍNA
Kniha MIKROBIOLOGIE A BIOCHEMIE VÍNA
900,00 Kč bez DPH990,00 Kč s DPH