KVASINKY ES U42 500 g ENARTIS**

Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVINNÉ KVASINKY
Vlastnosti: kryofilní druh kvasinek Saccharomyces bayanus ex uvarum. ES U42 prokazuje své vlastnosti při použití pro fermentaci při nízkých teplotách.
Použití: bílá, červená a růžová vína – pro zvýšení vůně, délky chutě a měkkosti; červená vína určená ke zrání; vína se zbytkovém cukrem. Kvasinky pomalu rozmíchat v 10-i násobném množství čisté vody o teplotě cca 35-38 C, nechat stát cca 20-30 min., před přidáním do moštu opět promíchat, suspenzi přidat k moštu nebo rmutu co nejdříve je to možné. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 C, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutu.
Dávkování: 20-40 g/hl.
Skladování: vakuové balení - na chladném a suchém místě, otevřené balení – pečlivě znovu uzavřete
Vlastnosti: kryofilní druh kvasinek Saccharomyces bayanus ex uvarum. ES U42 prokazuje své vlastnosti při použití pro fermentaci při nízkých teplotách.
Použití: bílá, červená a růžová vína – pro zvýšení vůně, délky chutě a měkkosti; červená vína určená ke zrání; vína se zbytkovém cukrem. Kvasinky pomalu rozmíchat v 10-i násobném množství čisté vody o teplotě cca 35-38 C, nechat stát cca 20-30 min., před přidáním do moštu opět promíchat, suspenzi přidat k moštu nebo rmutu co nejdříve je to možné. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 C, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutu.
Dávkování: 20-40 g/hl.
Skladování: vakuové balení - na chladném a suchém místě, otevřené balení – pečlivě znovu uzavřete
Rozměry produktu
Hloubka | 6,5 cm |
Šířka | 11,0 cm |
Výška | 12,5 cm |