KVASINKY MAURIVIN AWRI R2 100g rozvaž
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVlastnosti: Saccharomyces cerevisce-bayanus, tolerance na alkohol 15% obj., kvasinka známá při výrobě bílých vín vysokou produkcí ovocného aroma (tropické plody, grapefruit, ananas, liči), ideální pro odrůdy RR, TČ, SVG.Použití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství vody a moštu 1:1 o teplotě cca 35-38 stupňů Celsia, nechat stát cca 20-30 min., před přidáním do moštu opět promíchat. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 stupňů Celsia, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutuDávkování: 20-40 g/hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů nebo moštů a v případě špatného mikrobiologického stavuSkladování: při pokojové teplotě originálně zabalené udrží garantované vlastnosti po dobu tří let, skladování v chladnu prodlužuje životnost
Rozměry produktu
Hloubka | 2,5 cm |
Šířka | 11,0 cm |
Výška | 19,0 cm |