ENZYM AROM MP 25g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceENZYM PRO VÝROBU AROMATICKÝCH VÍN
Vlastnosti: snižuje viskozitu moštu, urychluje rozpad buněk, zvyšuje uvolňování aromatických látek a barviv. Při maceraci bílých hroznů zvyšuje výraz ovocného aroma, zlepšuje bílkovinou stabilitu, ochraňuje aroma a strukturu vína. U červených hroznů zvyšuje ovocné aroma, pocit sladkosti, intenzitu barvy a stabilitu.
Dávkování: 2-4 g/100 kg hroznů. Produkt může být použitý koncentrovaný nebo zředěný vodou v poměru 1:10. Důkladně promíchejte do celého objemu.
Skladování: suché místo při 5-15 °C. Aktivita zůstane stabilní min. 3 roky.
Balení: 25 g
Rozměry produktu
Hloubka | 0,5 cm |
Šířka | 10,5 cm |
Výška | 14,5 cm |
Články k produktu
Enzymy a kvasinky
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)
Enolog doporučuje přípravky pro vinaře
Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)
Technologie výroby vína pro Muškát moravský
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vína z (…)
Technologie výroby vína pro Muller Thurgau
Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)