KVASINKY MAURIVIN PLATINUM 500 g
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVINNÉ KVASINKY PRO BÍLÁ VÍNAVlastnosti: Saccharomyces cerevisiae. Jsou ideální pro všechny odrůdy a styly vína, zejména bílé odrůdy hroznů. Produkují jemné ovocné aroma, jsou vhodné k produkci stylů vín s vysokou ovocností. Neprodukují žádný stanovitelný obsah sirovodíku. Použitím tohoto kmenu dochází k eliminaci reduktivních vlastností vína, pocházejících většinou z použitých kvasinek.Použití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství vody a moštu 1:1 o teplotě cca 35-38 C, nechat stát cca 20-30 min., před přidáním do moštu opět promíchat. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 C, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutuDávkování: 20-40 g/hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů a moštů a v případě špatného mikrobiologického stavu.
Rozměry produktu
Hloubka | 6,0 cm |
Šířka | 10,0 cm |
Výška | 13,0 cm |