KVASINKY MAURIVIN PLATINUM 500 g

KVASINKY MAURIVIN PLATINUM 500 g
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 66026
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 3 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Na dotaz

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 9:00 - 18:00
Mikulov
Na dotaz

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Na dotaz

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (15 %): 799,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává automaticky slevu 4%!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: VINNÉ KVASINKY PRO BÍLÁ VÍNA Vlastnosti: Saccharomyces cerevisiae. Jsou ideální pro všechny odrůdy a styly vína, zejména bílé odrůdy hroznů. Produkují jemné ovocné aroma, jsou vhodné k produkci stylů vín s vysokou ovocností. Neprodukují žádný stanovitelný obsah sirovodíku. Použitím tohoto kmenu dochází k eliminaci reduktivních vlastností vína, pocházejících většinou z použitých kvasinek. Použití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství vody a moštu 1:1 o teplotě cca 35-38 C, nechat stát cca 20-30 min., před přidáním do moštu opět promíchat. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 C, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutu Dávkování: 20-40 g/hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů a moštů a v případě špatného mikrobiologického stavu.
Dokumenty ke stažení:

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním