NUTRIFERM AROM 1kg ENARTIS** (25 ks)

NUTRIFERM AROM 1kg ENARTIS** (25 ks)
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 61085
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 3 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Na dotaz

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 9:00 - 18:00
Mikulov
Na dotaz

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Na dotaz

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (21 %): 1.629,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává slevu 6 % po dosažení nákupu (nebo součtu ročních nákupů) v hodnotě min. 5 000 Kč!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Pro uplatnění zákaznické slevy je nutno se do e-shopu přihlásit k Vašemu účtu, ihned tak uvidíte ceny se započítanou BS slevou a vaše nákupy se budou automaticky načítat (a postupovat do vyšší slevové kategorie). 

 

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: VÝŽIVA A BIOLOGICKÝ REGULÁTOR KVAŠENÍ Vlastnosti: Těla kvasinek se zvýšeným obsahem aminokyselin a thiaminu (vitaminu B1) Použití: Béžový prášek s lehkou kvasinkovou vůní. Volné aminokyseliny jsou nejdůležitějšími prekurzory, které kvasinky využívají k syntéze látek (vyšší alkoholy, estery, aldehydy atd.) podílejících se na tvorbě aroma. Proto je důležité obohacovat mošty volnými aminokyselinami, zvýší se tak aromatická intenzita a komplexnost vína. Nutriferm arom je přípravek vyrobený z těl kvasinek bohatých na volné aminokyseliny steroly a dlouhé řetězce nenasycených mastných kyselin – látky důležité pro životaschopnost kvasinek a pro dobrý průběh fermentace. Ve spojení s kvasinkami řady Challenge Aromawhite, Challenge ES 181, Challenge Red Fruit, Challenge TOP jejichž metabolismus transformuje aminokyseliny na aromatické látky, budou vína bohaté na aroma, budou intenzivní a komplexní. Nutriferm Arom také předchází vzniku sirných sloučenin, které vznikají při nedostatku dusíku. Dávkování: 30 g/hl, maximální povolená dávka (EU) 40 g/hl. Rozpusťte v malém množství vody nebo moštu. Přidat k moštu zároveň s kvasinkami, před začátkem kvašení. Skladování: Skladujte na suchém, chladném a dobře větraném místě, otevřená balení pečlivě uzavřít.
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2018

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním