Technologie výroby vína pro Veltlínské zelené
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)
ČIŘÍCÍ A STABILIZUJÍCÍ PŘÍPRAVEK BEZ ALERGENŮ
Vlastnosti: čistý rostlinný protein (z brambor), bez lepku. Použitím PLANTIS PQ získáme vína s dobrou barvou, čistou, svěží aromatikou, bez hořkých látek. PLANTIS PQ neobsahuje žádné alergeny, které by musely být uváděny na etiketě. V jeho složení nenajdeme žádné sloučeniny živočišného původu, proto je vhodný pro výrobu vín určených pro vegetariány a vegany.
Použití: čiření a stabilizace bílých, růžových a červených vín. Náprava zoxidovaných vín. Pro zvýšení čiřícího účinku je vhodná kombinace s bentonitem.
Dávkování: 4-10 g/hl. Pro správně zvolenou dávku doporučujeme provést laboratorní testy.Rozpustit ve vodě v poměru 1:10, dobře promíchejte, aby se netvořily hrudky a pomocí Venturiho trubice nebo čerpadla přidejte do ošetřovaného vína.
Skladování: na čistém, suchém, dobře větratelném místě.
Hloubka | 0,0 cm |
Šířka | 0,0 cm |
Výška | 0,0 cm |
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vína z (…)
Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)