Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

SENSOVIN 50 g ERBSLOH

Kód produktu: 60246
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
78,51 Kč bez DPH 95,00 Kč s DPH
ks
SENSOVIN 50 g ERBSLOH
Vysoce účinný kaseinát draselný, modifikovaný PVPP (Polyclar) a dva různé křemičité adsorbenty tvoří tento zajímavý preparát s jeho doplňující, synergicky účinkujícími vlastnostmi. Bílá, červená a růžová vína ošetřená preparátem SENSOVIN® mohou úplně a trvale rozvinout svoje aromatické látky, obzvlášť důležité při zabránění a odstranění trpkých a hořčinových tónů a „pichlavých“ zápachů a oxidačních procesů.POUŽITÍ A DÁVKOVÁNÍPoužití preparátu SENSOVIN® je jednoduché a efektivní. Dávkovat se může přímo bez nabobtnání. Dávka pro cílenou harmonizaci závisí na typu a intenzitě rušivých látek. Pro zjištění správné dávky je potřeba provést předběžný test. Všeobecně se doporučují následující dávky: Pro preventivní ošetření 5–10 g/hl, pro odstranění lehkých rušivých tónů 5–10 g/hl, oxidačních tónů 10–40 g/hl, stařinových tónů 20–50 g/hl, „pichlavých“ zápachů 25–60 g/hl, vysoké barvy 20–60 g/hl.

Rozměry produktu

Hloubka14,0 cm
Šířka14,0 cm
Výška1,0 cm
Miroslav

Hezký den, můžete prosím popsat jak dlouho je nutné nechat výrobek působit v hotovém víně a zda se zcela rozpustí nebo je nutné jej bez depotu stočit? díky

Veronika Mikulíková
Odpověď Veronika Mikulíková - www.vinarskepotreby.cz

Dobrý den, na váš dotaz nejsme schopni bez dalších informací odpovědět, ale můžete kontaktovat BS enologa, rád vám poradí.

Bronislav Hejl / enologicko-technolog. poradce: hejl@vinarskepotreby.cz+420 606 626 560

S pozdravem

Zdenek Kohoutek

Dobrý den,můžu použít SENSOVIN do rozkvašeného moštu? Ještě to hodně kvasí a je tam hořčina a oxidáza přidal jsem pyrosulfit draselný. Nebo mi prosím poraďte co udělat s tou hořčinou.Děkuju Kohoutek

Veronika Mikulíková
Odpověď Veronika Mikulíková - www.vinarskepotreby.cz

Dobrý den, přípravek Sensovin do rozkvašeného moštu nedoporučujeme, na snížení hořčiny použijte spíše až na konci kvašení (1-2 dny před stáčením). 

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil