PŘÍPRAVEK PRO ZRÁNÍ A STABILIZACI VÍNA PŘED MIKROFILTRACÍ
Vlastnosti: mikrogranule rozpustné ve vodě nebo víně. Zvyšuje jemnost, strukturu, prodlužuje sladkou chuť a zeslabuje pocit kyselosti a hořkosti. Navíc zvyšuje antioxidační vlastnosti vína. U bílých a růžových vín dodá jemnost a sníží jeho hořkost. U čerstvě nalahvovaných vín snižuje vnímání oxidu siřičitého.
Použití: přidává se do vína bezprostředně před lahvováním a vytváří v něm stabilní koloidní komplexy s polyfenolickými látkami. U bílých a růžových vín by měl být přípravek přidán bezprostředně před mikrofiltrací, u červených vín by měla být mikrofiltrace provedena o 24 – 48 hodin později.
Dávkování: červená vína: 4 – 15 g/hl, bílá a růžová vína: 2 – 10 g/hl Přidejte jeden díl SURLI VITIS do deseti dílů vína. Pořádně promíchejte, aby se netvořily hrudky a přidejte do vína pomocí Venturiho trubice nebo dávkovacího čerpadla.
Skladování: Skladujte na suchém, chladném a dobře větraném místě. Otevřená balení pečlivě uzavřete.
Balení: 1 KG.
Rozměry produktu
Hloubka | 5,0 cm |
Šířka | 26,0 cm |
Výška | 28,0 cm |