CLARIL QY
Komplexní finalizační prostředek, který neobsahuje žádné alergenní (…)
Vlastnosti: Inaktivované kvasinky, vyrobenýz chitosanu produkovaného z Aspergillusniger a organických kyselin (kyselina citronová, L-ascorbová kyselina a L (+)mléčná kyselina).
Použití: V bílých vínech zlepšuje čirost abalanci vína. Redukuje hořkost a respektuje strukturu. V červených vínech zlepšuje čirostsnižuje svíravost, hořkost, eliminuje nestabilní barvivo a zlepšuje pocitsladkosti.
Neobsahuje alergenní komponenty-nemusí být uváděn na etiketách vín.Neobsahuje živočišnou složku-použitelný při tvorbě vín pro vegetariány avegany.
Dávkování: 5-40 g/hl
Rehydratace jednoho dílu CLARIL QYv 10 dílech vody nebo vína opakovaným promícháváním bez vzniku hrudek. Poaplikaci do nádrže míchejte přibližně 30 minut. PO 24 hodinách nutno stočitnebo odfiltrovat.
Balení: 1 kg
Hloubka | 0,0 cm |
Šířka | 0,0 cm |
Výška | 0,0 cm |
Komplexní finalizační prostředek, který neobsahuje žádné alergenní (…)
Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)
Dochází k ukončení prodeje čiřicího přípravku BLANCOLL, který byl tradičně (…)