Jak zachovat odrůdovost a podpořit aromatiku vína?
Jaké kvasinky použít pro podporu aromatiky nebo zachování odrůdovosti vína?
Celý článek
Jaké kvasinky použít pro podporu aromatiky nebo zachování odrůdovosti vína?
Celý článek
Již první rozbory moštů v letošním roce naznačovaly extrémně vysokou hodnotu pH moštů. Tato skutečnost se s každým dalším rozborem potvrzuje.
Celý článek
Teplé a slunečné počasí výrazně uspíšilo zrání některých odrůd. Mezi odrůdy, u kterých dochází k rychlému vzestupu cukernatosti, patří Sauvignon blanc.
Celý článek
Pro maximální urychlení zpracování a vyhodnocení laboratorních vzorků našim zákazníkům doporučujeme...
Celý článek
Ve vinicích, které byly odlistěné až během srpna, se během posledního týdne objevilo extrémní poškození slunečním zářením.
Celý článek