CLARIL SP 100 g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceČiřící a stabilizační činidlo.
Složení: 50 % bentonit, 20 % PVPP, 15 % silikagely, 15 % kaseináty.Preparát vhodný k použití do bílých, červených a rosé vín. Přípravek odstraňuje termolabilní bílkoviny, a podporuje sedimentaci kalových částic odstraněním polyfenolů a proteinů z vín. Dochází k výraznému zjemnění vín odstraněním hořkých látek. Vína po ošetření vykazují menší potřebu síření a získají na svěžesti.
Dávkování: 10 - 30 g/hl jemné úpravy senzorických vlastností, 50 - 90 g/hl čiření moštů, odstranění ox. tónů, stabilizace a čiření vín, do 150 g/hl korekce senzorických vlastností.
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 20,0 cm |