DEGUSTIN 50 g ERBSLOH
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registracePopis produktu
Zjemňující čiřidlo. kvalitní granulovaný, dobře suspendovatelný produkt vyrobený na minerální bázi zesíťovaného speciálního oxidu křemíku s montmorillonitovým faktorem z bentonitového minerálního extraktu. Používá se k adsorpci tříslovin na odstranění tříslovinami zaviněných poruch chuti a vůně, pro zamezení předčasného stárnutí a k odstranění stařinového tónu z vína. Ošetřené víno je méně náchylné k oxidaci. Dávkování: při malých úpravách se DEGUSTIN přidává v množství od 5–10 g/100 l, jako prevence střinového tónu se doporučuje 10 g/hl moštu nebo mladého vína. Při ošetření trvrdošijných poruch se dávkování může zvýšit na 50 g/hl.Parametry
Hloubka | 9,0 cm |
Šířka | 14,0 cm |
Výška | 1,0 cm |