Enzymy a kvasinky
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)

Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceENZYM PRO ZRÁNÍ KVALITNÍCH VÍN
Vlastnosti: obsahuje polygalakturonasu. Zlepší organoleptické vlastnosti, plnost a vyzrálost vín. Mannoproteiny získané ošetřením enzymem Elevage dávají vínu větší stabilitu proti vypadávání vinného kamene, oxidaci a nízké barvě. Navíc má příznivý účinek na malolaktickou fermentaci. Usnadňuje filtraci produktů majících tendenci ucpávat filtry.
Dávkování: 2-5 g/hl. Může být požitý koncentrovaný nebo zředěný vodou v poměru 1:10. Důkladně promíchejte do celého objemu.
Skladování: suché místo při 5-15 °C. Aktivita zůstane stabilní min. 3 roky. Otevřené balení uzavřete. Použijte do 1 roku.
Balení: 50 g
| Hloubka | 0,5 cm |
| Šířka | 10,5 cm |
| Výška | 15,0 cm |

Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)