Enzymy a kvasinky
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)

Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceENZYM PRO VÝROBU AROMATICKÝCH VÍN
Vlastnosti: snižuje viskozitu moštu, urychluje rozpad buněk, zvyšuje uvolňování aromatických látek a barviv. Při maceraci bílých hroznů zvyšuje výraz ovocného aroma, zlepšuje bílkovinou stabilitu, ochraňuje aroma a strukturu vína. U červených hroznů zvyšuje ovocné aroma, pocit sladkosti, intenzitu barvy a stabilitu.
Dávkování: 2-4 g/100 kg hroznů. Produkt může být použitý koncentrovaný nebo zředěný vodou v poměru 1:10. Důkladně promíchejte do celého objemu.
Skladování: suché místo při 5-15 °C. Aktivita zůstane stabilní min. 3 roky.
Balení: 25 g
| Hloubka | 0,5 cm |
| Šířka | 10,5 cm |
| Výška | 14,5 cm |

Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)

Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)

Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vína z (…)

Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)