Kvasinky BS14 (ovoce) 20 g

Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceKvasinky určené pro kvašení ovocných moštů. Kvasinka s vysokou odolností k alkoholu (17 %), s nízkou tvorbou pěny a nízkou tvorbou těkavých kyselin. Vhodné také pro kvašení bez řízené teploty. Optimální teplota kvašení 15-25°C. Kvasinky patří k druhu Saccharomyces cerevisiae bayanus.
Dávkování: Obsah balení je určen na 100 l moštu a vyprodukuje optimální množství životaschopných kvasinek.
Návod k použití: Rehydratujte kvasinky v 0,2 l vlažné (max. 35 0C) směsi moštu a vody (1:1). Poté nechejte 20-30 minut bobtnat. Směs kvasinek, která zpravidla lehce zpění, následně za stálého míchání přidejte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi teplou směsí kvasinek a chladným moštem by nemel být více než 8 0C.
Skladování: V suchu a chladnu, dbejte na těsnost balení. Otevřené obaly ihned těsně uzavřete a spotřebujte během 2-3 dnu.
Balení: 20 g ± 5%
Rozměry produktu
| Hloubka | 1,0 cm |
| Šířka | 11,0 cm |
| Výška | 15,0 cm |

















Boli by ste ochotný zaslať mimo uzemia EU do Spojeneho Kralovsta?Dakujem pekne
Dobrý den,
je nám líto, ale mimo EU objednávky nezasíláme.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Když si koupím tyto kvasinky, jek je pokud je nespotřebuji uchovat do přištího roku a aby neztratily vlastnosti. Do mrazáku, do ledničky, v chladu ve sklepě ve sklenici nebo běžně doma v dóze? Děkuji za odpověď Šustek Josef
Dobrý den,
otevřené kvasinky skladujte tak, aby nenavlhly.