Kvasinky ENARTIS FERM Q RHO 100g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVlastnosti: Sacharomyces uvarum, vysoká produkce 2-fenyletanolu, vyššího alkoholu s intenzivním květinovým aroma. Zejména svým sklonem k nízké výtěžnosti cukru/alkoholu a ke zvýšené celkové kyselosti vína.
Použití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10násobném množství čisté vody o teplotě cca 25-28 °C, nechat stát cca 20-30 min., před přidáním do moštu opět promíchat, suspenzi přidat k moštu nebo rmutu co nejdříve je to možné. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 °C, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutu
Dávkování: mošty a rmut 15 – 20 g/hl
Skladování: vakuově baleno, skladujte v suchu a chladnu. Otevřené balení ihned uzavřít, spotřebovat do 2-3 dnů.
Při pokojové teplotě originálně balené udrží garantované vlastnosti po dobu tří let
Balení: 100 g ± 5%