KVASINKY ES 181 100g rozvaž
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVlastnosti: Saccharomyces cerevisiae-bayanus, tolerance na alkohol 16,5% obj., (kvašení při 20 stupních Celsia, obsah cukru 300g/l), dobrý průběh kvašení, při nízké teplotě a odpovídající výživě produkuje aroma bílého tropického ovoce bez potlačení odrůdového charakteru, doporučujeme pro bílá vína charakterizovaná expresivním aroma vyráběná reduktivně při nízkých teplotách, zejména pro odrůdy SG a RRPoužití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství vody a moštu 1:1 o teplotě cca 35-38 stupňů Celsia, nechat stát cca 20-30 min., před přidáním do moštu opět promíchat. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 stupňů, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutuDávkování: 20-40 g/hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů a moštů a v případě špatného mikrobiologického stavuSkladování: při pokojové teplotě originálně zabalené udrží garantované vlastnosti po dobu tří let, skladování v chladnu prodlužuje životnost
Rozměry produktu
Hloubka | 2,5 cm |
Šířka | 11,0 cm |
Výška | 19,0 cm |