KVASINKY OENOFERM VELTLINER 500 g ERBSLOH
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceČisté sušené ušlechtilé kvasinky pro zdůraznění ovocného pepřovitě kořenitého aroma Veltlínského zeleného. Dávkování: při teplotě moštu > 15 °C postačí dávka 15 - 20 g/ 100 l, je li teplota < 15 °C nebo je řízené kvašení při konstantní teplotě 15 °C musí být dávka zvýšena na 20–30 g/100 l.
Rozměry produktu
Hloubka | 5,0 cm |
Šířka | 9,0 cm |
Výška | 15,0 cm |
Články k produktu
Technologie výroby vína pro Veltlínské zelené
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)