KVASINKY Q9 500g ENARTIS

KVASINKY Q9 500g ENARTIS
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 61383
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 3 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Na dotaz

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 9:00 - 18:00
Mikulov
Skladem

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Skladem

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (15 %): 745,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává automaticky slevu 4%!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Pro uplatnění zákaznické slevy je nutno se do e-shopu přihlásit k Vašemu účtu, ihned tak uvidíte ceny se započítanou BS slevou a vaše nákupy se budou automaticky načítat (a postupovat do vyšší slevové kategorie).

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: Saccharomyces cerevisiae selektované z hroznů Sauvignon Blanc. Mají silnou schopnost odhalovat thilové prekurzory, jako jsou 3-merkapto-hexanol, 3-merkapto-hexanol acetát a jiné vedlejší sloučeniny, které mohou být zodpovědné za mineralitu vína. Pokud jsou pro fermentaci použité odrůdy bohaté na thioly, produkují vína s velmi intenzivním odrůdovým aroma, zahrnujícím hlavně grep, citrusy a tropické ovoce, a vznikají velmi komplexní vína. Můžou produkovat také velké množství esterů, zvláště když jsou použity spolu se zdrojem organického dusíku. Použití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství vody a moštu 1:1 o teplotě cca 35-38 stupňů Celsia, nechat stát cca 20-30 min., před přidáním do moštu opět promíchat. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 stupňů Celsia, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutu Dávkování: 20-40 g/hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů a moštů a v případě špatného mikrobiologického stavu.
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
S tímto produktem lidé často nakupují

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním