KYSELINA JABLEČNÁ 1 kg rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVlastnosti: bílý jemně krystalický prášek s jemným zápachem. Čistota preparátu je v souladu s požadavky na kvalitu potravin. CAS: 617-48-1Použití: dokyselení za účelem vylepšení intenzity chutě. Kyselina jablečná nachází široké uplatnění v potravinářském průmyslu díky své kompatibilitě se všemi druhy příchutí, vylepšuje chuťové vlastnosti. Trvající kyselá chuť, vysoká rozpustnost ve vodě. Je ideální pro přípravu džusů, nealkoholických nápojů, moštů a vín.Dávkování: 89 g kyseliny jablečné na 100 l vína = 1 g titrovatelných kyselin na 1l. Doporučuje se provést okamžitou kontrolu kyseliny, aby se jednoduchou titrací pomocí NaOH zjistil obsah celkových titrovatelných kyselin. Rozmíchat v malém množství suroviny a vmísit do celého objemu.Skladování: skladujte v chladnu, balení ihned těsně uzavřít a co nejdříve spotřebovat.
Rozměry produktu
Hloubka | 5,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 23,0 cm |
Články k produktu
Deset bodů pro správnou finalizaci vína
Jaké kroky jsou nezbytné před lahvováním vína?